PenNnyLanes Blomkåls-Nam-Nam:
6-8 portioner
(Sønnike har fået lov at navngive retten)
Ingredienser:
1 stort blomkålshoved
100 g flødeost (jeg brugte hvidløgsost)
100 g creme fraiche (38%)
4 hakkede forårsløg
50 g revet parmesan
Bacon!!!! (150g)
Revet mozz. eller cheddar ost
Del Blomkål i små buketter og kog bløde (ikke helt udkogte). Steg baconen imens.
Si vandet fra og mos blomkålen, men efterlad nogle klumper ind i mellem.
Bland flødeosten i, creme fraichen, forårsløgene, parmesanen og baconen - bland godt og top med cheddar/mozz. osten. Sæt i ovnen på 175 grader i 30-35 min.
Velbekomme!!
Hej - jeg kunne ikke finde din mail - men du har vundet min give away - en Karolines kogebog (-: tillykke! (: er du ikke sød at sende mig din adresse i en mail på vanloseblues@gmail.com så får jeg sendt en bog til dig!
SvarSletKh maria